Купа Машера Хранене, Гладка Повърхност на Купата на Маша Бебешка Храна Нескользящее Дъното Сгъсти Шлайфане Прът за Зеленчукова Каша за Пилешко Пюре за Плодова Каш?

Купа Машера Хранене, Гладка Повърхност на Купата на Маша Бебешка Храна Нескользящее Дъното Сгъсти Шлайфане Прът за Зеленчукова

BGN 33.20

Наличност

Широко ползи : Текстурирани вътрешната конструкция на чашата, ви позволява да зеленчукови пюрета, различни пюре, рибно пюре, пилешко пюре и така нататък.Лесна за ползване : Купата е нескользящее дъното и гладка повърхност, която е лесна за използване и почистване.Удебелена опесъчаване дръжка : Дръжка шлайфане на пръта, удебелени, тя не се плъзга и лесно заловен.Анти-ошпаривание : Дълга дръжка дизайн на чашата дава възможност да се избегне горещи при подаване на топла храна.Удобно : След приготвяне на бебешка храна може директно да се използва тази купа за хранене на вашето бебе, което е много удобно.Функция : 1. Анти-ошпаривание : Дълга дръжка дизайн на чашата дава възможност да се избегне горещи при подаване на топла храна.2. Лесна за ползване : Купата е нескользящее дъното и гладка повърхност, която е лесна за използване и почистване.3. Удебелена опесъчаване дръжка : дръжка шлайфане на пръта, удебелени, че не се плъзга и лесно заловен.4. Удобно : След приготвяне на бебешка храна може директно да се използва тази купа за хранене на вашето бебе, което е много удобно.5. Широкото използване на : текстурирани вътрешната конструкция на чашата позволява можете да направите зеленчукови пюрета, различни пюре, рибно пюре, пилешко пюре и така нататък.Спецификация : Тип елемент : Детско хранене Пюре BowlМатериал : PP Списък на пакетите : 1 x Bowl1 x Шлайфане прът.


Към свойства

Item Type:
Baby Food Mash Bowl
Material:
PP
Package List:
1 x Bowl1 x Grinding Rod :

Продукти в категория