Помпа, охладител за вода, Вызревающ-стабилен Охладител за вода на компютъра Ярка и мека светлина Прекрасна появата на Водоохлажденных Цистерни с вода за Казанче с ?

Помпа, охладител за вода, Вызревающ-стабилен Охладител за вода на компютъра Ярка и мека светлина Прекрасна появата на

BGN 16.48

Наличност

МЕКА СВЕТЛИНА : по-Светъл цвят на резервоара охладител за вода равномерен, ярък и мягок, и той е по-красив, когато се използва.ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ : Вие може да управлява режим, скорост на мигане и цвета на светлината помпа за водно охлаждане с помощта на радиочестотния дистанционно управление.ОБЕМЪТ на ПРИЛОЖЕНИЕ : Резервоар охладител за вода подходящ за 155 резервоари с вода, и като цяло се използва за водоохлажденных резервоари с вода.ПРОИЗВОДСТВОТО на СИРЕНЕ : Резервоар за вода охладител за вода е изработена от висококачествени материали, които са устойчиви на стареене и имат дълъг живот.ИЗТЪНЧЕН външен вид и Изискан вид на краси вашия компютър с водно охлаждане, резервоар за вода, като ви позволява да получите най-доброто изживяване при игра на компютърни игри или гледане на телевизия.Функция : 1. Можете да управлявате режим, скорост на мигане и цвета на светлината с помощта на радиочестотния дистанционно управление.2. Изработен от висококачествени материали, устойчиви към стареене и продължително срока на услугата 3. Цвят на светлината гладка, ярка и мягкий4. Изискан външен вид, украшающий резервоар за вода с водно охлаждане на вашия компютър, осигурява най-добрия опит на игра в компютърните игри или гледане на телешоу5. Подходящ за 155 резервоари за водыспецификация : Тип на продукта : в резервоара за водымодель лампа : DG-CLEDМатериал : латунная настоящата никел резьбовая част + led светлина + кварцевое стъкло Дължина на отвора : прибл. 125 мм / 4,9 инча и продължителността на светлата част на пръчката : прибл. 12 см / 4.7 in Remote Управление Батерия : 1 х CR2025 Осъществяване списък : 1 х Резервоар за вода лампа1 х малък 4 PIN до голям 4pin кабелю1 х дистанционно управления1 х Ръководство за потребителя.


Към свойства

Item Type:
 Water Tank LampModel
Material:
Brass nickel plated thread part + LED light + quartz glass tubeWhole Length
Light Bar Length:
Approx. 12cm / 4.7in
Remote Control Battery:
1 x CR2025
Package List:
1 x Water Tank Lamp1 x Small 4PIN to Large 4pin Cable :
1 x Remote Control :
1 x User Manual :

Продукти в категория

Elkay 56092C Tube - Пол 1/4 X 72
  • New

Elkay 56092C Tube - Пол 1/4 X 72

BGN 5.23

Политубинг 1 / 4" X 72".За използване с повечето охладители на вода Elkay & Halsey Taylor.Поликарбонат 9"x7"x5" 1 килограм.