Магнитна врата на екрана - 25x94inch - White ,Пет & Kid Friendly -Магнитно уплътнение отгоре надолу защелкивается автоматично.

Магнитна врата на екрана - 25x94inch - White ,Пет & Kid Friendly -Магнитно уплътнение отгоре надолу защелкивается автоматично.

BGN 13.59

Наличност

【Магнитна врата на екрана】Марля, подходящ за различни размери на вратата, измерете вашата врата два пъти, преди да я поръчате!. 【Удобен вход и изход, автоматично затваряне на】Лесно да мине, ако вие сте тава в ръцете си.Просто нежно отодвиньте екран настрана, и той ще се върне на мястото си. 【ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ И ДЕЦА ПРИЯТЕЛСКИ】Минете през свободни ръце.Домашни любимци влизат и излизат свободно, не е нужно да чакаме, за да отвори вратата за домашни любимци или да ги чуя царапающий лай за отваряне на вратата. 【Лесен за инсталиране и лесна за използване】Монтажен комплект в комплект, всички бели метални бутони и устойчива на атмосферни влияния, в основата с една кука и линия осигуряват бърза и лесна инсталация и премахване. 【Високо полиэфирное влакна, износостойкое】Полиестер mesh fabric достатъчно е здрав, за да издържи хиляди приложения.Не е толкова лесно да се счупят.Силна магнитна и полнокадровая дизайн,по-здрава и взрывоопасная.Край окото на завеса утолщен, по-устойчив на абразия.Размер : 65x240cm(25x94inch) | Цвят : бял-Б.


Към свойства

Продукти в категория