20.5 cm Портфейл Рамка, Алуминиеви Красив Изискан Ретро Портфейл Рамка Ретро Щедър за Чанти и Аксесоари за Хардуерни устройства(Пистолет Ash B01-029—00551)

20.5 cm Портфейл Рамка, Алуминиеви Красив Изискан Ретро Портфейл Рамка Ретро Щедър за Чанти и Аксесоари за Хардуерни устройства(Пистолет

BGN 28.00

Наличност

Използван за чанти САМ, подходящ за чанти на замъка, замъка може да се заключва в чантата си, за да се предотврати загуба на пари.Метална рамка украсена с ретро-дърворезба, красиви и щедри, което прави вашата чанта е по-привлекателна.Изработен от метал цвят на рамката портфейл за монети не е лесно отвалиться, здрав и удобен в ръката.Изискана форма прави портфейла си по-красив.Нашият дълга метална рамка чантата е подходяща за някои големи чанти и портфейли.Лесен за използване и лек, лесен за инсталиране и лесен за сгъване и закопчалки, можете да поставите в чанти и портмонета.Функция : 1. Използван за чанти САМ, подходящ за чанти на замъка, замъка може да се заключва в чантата си, за да се предотврати загуба на пари.2. Метална рамка има ретро - дърворезба, красива и щедра, което прави вашата чанта е по-привлекателна.3. Изработен от метал цвят на рамката портфейл за монети не е лесно отвалиться, здрав и удобен в ръката.4. Изискана форма прави портфейла си по-красив.Нашият дълга метална рамка чантата е подходяща за някои големи чанти и портфейли.5. Лесен за използване и лек, лесен за инсталиране и лесно сгъваема закопчалка, могат да бъдат поставени в чанти и портмонета.Спецификация : Тип елемент : Метал портфейл Спецификация на рамката : 1 x Метална портфейл Frame Material : Alloy Product Размер : прибл. 20.5 cm / 8.1 in Product Функция : направи си САМ чанта за съхранение, САМО чантата, САМ златен портфейл за производство на bags Package Списък : 1 x Метална чантата си Рамка.


Към свойства

Item Type:
Metal Purse Frame
Specification:
1 x Metal Purse Frame
Material:
Alloy
Product Size:
Approx. 20.5cm / 8.1in
Product Function:
DIY storage bag, DIY wallet, DIY gold wallet for making bags
Package List:
1 x Metal Purse Frame :

Продукти в категория