BENECREAT 4 Pack 6.7x4.13x1 Инча Голяма Прозрачна Пластмасова Кутия Контейнер Прозрачен Органайзер За Съхранение с Панти Капак за по-Малки Занаятчийски Аксесоари, Канцеларск?

BENECREAT 4 Pack 6.7x4.13x1 Инча Голяма Прозрачна Пластмасова Кутия Контейнер Прозрачен Органайзер За Съхранение с Панти

BGN 13.35

Наличност

【Кръст Бод Пакетът включва】 : 4 опаковки пластмасова кутия с 2-откидными капаци, размери 6.7x4.13x1.02 инча/17x10.5x2.5 см; За повече информация, моля, обърнете се към pic2. 【Добро качество】 : Изработен е от висококачествена пластмаса и са с добро качество на производство, който е здрав и деликатен в ъгъла, не е лесно да се счупят, може да се използва в продължение на дълго време. 【Закрепени на панти капак】 : Пластмасова кутия е конструирана с двойн-прикрепена на панти капаци, бързо и лесно да откриеш или затвори, може да е добро запечатване, за да се избегне изтичане на информация. 【Удобство】 : Тези кутии може да си малки разпръснати нещата са добре организирани и не ще заемат твърде много място, а Прозрачна кутия позволява лесно бързо да се прави разлика, когато трябва да я използвате. 【Широкото използване на】 : чудесно за организиране на мъниста, копчета, монети, бижута, игли, червила, малки бутилки и много други!.


Към свойства

Продукти в категория