Space Saving Pants Hangers Metal C Hook Clothes Hangers Non Slip Metal Hangers 5 in 1 Design for Easy Slide Pants ,Jean,Slacks и Т.Н.

Space Saving Pants Hangers Metal C Hook Clothes Hangers Non Slip Metal Hangers 5 in 1 Design for Easy Slide Pants ,Jean,Slacks

BGN 52.80

Наличност

【2 начина да се мотае】 Кука многофункционални закачалки може да се върти на 360 градуса за по-лесно захващане.Вълшебната закачалка може да се мотае 2 начина, хоризонтално и вертикално, да отговарят на вашите специфични изисквания. 【Здрав материал】 Закачалка за панталони изработени от естествен масив дърво и високо качество на метал.Той е издръжлив, за да се мотае 5 панталони едновременно.Никога не се притеснявайте за това, ще се счупи ли кука C или не, носеща способност на метална кука надвишава 16 кг. 【Нескользящий дизайн】Тези нескользящие закачалки с гумено покритие държат дрехите на място и я предпазват от подхлъзване.Гумено покритие и предпазва дрехите от гънки и бръчки. 【Лесно да вземете панталони】Отворен дизайн магическа пръчка закачалки на гардероба може да бъде лесно вытащена.Можете да лесно да се мотае поли, панталони,хавлии, спално бельо, шалове и аксесоари.Кука закачалка за панталони, подходящи за стандартни пръчки на гардероба.


Към свойства

Продукти в категория