MOTZU 8 бр. Охлаждащи крака за лаптоп Гумен държач Поставка за присоске Тепловыделяющая поставка Универсален Таблет/Лаптоп Поставка Ъглова поставка устойчива на плъ?

MOTZU 8 бр. Охлаждащи крака за лаптоп Гумен държач Поставка за присоске Тепловыделяющая поставка Универсален Таблет/Лаптоп

BGN 7.19

Наличност

【Намаляване на умората на тялото】вдигане на своя лаптоп, като работна повърхност клавиатурата с определен ъгъл на наклон, разхлабете умора в китката, които работят удобно. 【Охлаждане】Pad up вашия компютър за краката, увеличете долната част на охлаждане на пространството лаптоп, това допринася за нейното разсейване на топлината. 【Пратката и размера на】Предпоставка включва 8 бр. крака за лаптоп(4*големи,4*малки), размер на 3,2 х 1 см/0,39*1,26 инча (малка ), 4,5 х 2 см/0,78*1,77 инча (голям). 【Издънка】Кликнете върху тази поставка за вашия лаптоп, на вашия десктоп или лаптоп, за да се установи и да се захванете край издънка на лаптоп. 【Лесен】Подложка за намаляване на топлината на лаптопа-перфектният аксесоар за вашия лаптоп.Лек, удобен в переноске, може да се съхранява в чанта за лаптоп и носят със себе си.


Към свойства

Продукти в категория

MOFT Snap On Tablet Stand (сажди)
  • New

MOFT Snap On Tablet Stand (сажди)

BGN 72.16

Как да фантастична нито е Вълшебна клавиатура, тя не е много подходящ за четене и упорита работа с молив