2022 най-Новият WiFi Range Extender Усилвател на сигнала до 5000 кв. Метра, Безжичен интернет-Ретранслатор Wi-Fi Усилвател и усилвател на сигнала с Ethernet порт, 1-основна настройка, 5 ?

2022 най-Новият WiFi Range Extender Усилвател на сигнала до 5000 кв. Метра, Безжичен интернет-Ретранслатор Wi-Fi Усилвател

BGN 23.98

Наличност

м】Не слепи петна!Въпреки че повечето сигнални устройства Wi Fi range Extender остана зад стени и цементными подове, Hyzom осигурява сверхстабильную честотна лента за сърфиране в интернет, видео, онлайн игри и дори стрийминг видео 4 K HD.Топли съвети : 1.Добра производителност за премахване на слаб сигнал в домашни условия, пътуване, офиса.Това ще ви отнеме само 10 секунди!Този усилвател на сигнала на Wi-Fi може лесно да се разшири зоната на безжично покритие чрез натискане на бутона WPS.Ние предлагаме техническа поддръжка 7x24h, изберете ни и ще имате прекрасно изживяване пазаруване!.Моля, хвърлете удължител Wi-Fi и да минете през конфигурацията.Често задавани въпроси : V. 【5 режима на прилагане на】Незабавно предайте 5 режима - режим на повторител/ моста/ на клиента/ на точка за достъп или маршрутизатор, за да отговарят на различни нужди на вида на околната среда.До 35 устройства като телефон, таблет, лаптоп, Алекса, Fire Stick, Пръстен, устройства за Интернет на нещата".Благодарение на безжична скорост 300 Mbit / s, бутона WPS и миниатюрному размер разширяване на безжичната мрежа все още никога не е било по-лесно. 【Настройка с едно щракване на мишката】Повече не трябва да стоят в очакване на активиране на светлината, други на дилататори обхвата на Wi Fi, просто натиснете бутона WPS, и вие можете лесно да се разширява безжично покритие, също така е възможно да конфигурирате през уеб браузър смартфон в продължение на 3 минути.Портове Ethernet са в състояние да се свързват към всеки кабелен Ethernet устройства като Xbox, Play Station, Smart TV, настолни компютри, за подобряване на производителността. фута вашата спалня, паркет, тоалетна. Възможно е да сте въвели грешна парола на рутера по време на настройка на разширител.Оборудван с порта Ethernet, той осигурява по-силен и стабилен сигнал за всички устройства.Парола на рутера и разширител на Wi-Fi трябва да бъде един и същ.Разполага с 4 външни антени, охватывающими до 5000 кв.11 n/g/b, точки за достъп и врата, с подкрепата на сигурност WPA/WPA2-PSK никога няма да се притеснявате за интернет атака или изтичане на информация за личния живот при използване на Интернет.


Към свойства

Продукти в категория