Автоматичен апарат шевеления, лесен за това да приеме с добро Око на Уреда шевеления Телефон Уред люлка Скоба мобилен телефон, Автоматична програма за броене на ст?

Автоматичен апарат шевеления, лесен за това да приеме с добро Око на Уреда шевеления Телефон Уред люлка Скоба мобилен

BGN 45.20

Наличност

Представете си, че работите, и нека си програма We Chat автоматично записва вашите стъпки.Батерия или USB зареждане, за работа, лесен за употреба.Изработен е от висококачествен материал, издръжлив на употреба.Тя може да се използва като конзола, мобилен телефон с добър преглед на екрана, е лесно да се вземе.Идеалният подарък за вашите приятели или семейство, добро обществено украса.Изработен е от висококачествен материал, издръжлив на употреба.Представете си, че работите, и нека си програма We Chat автоматично записва вашите стъпки.Тя може да се използва като конзола, мобилен телефон с добър преглед на екрана, е лесно да се вземе.Батерия или USB зареждане, за работа, лесен за употреба.Идеалният подарък за вашите приятели или семейство, добро обществено украса.


Към свойства

Material:
Metal & Plastic
Weight:
354g/12.5oz
Battery Model:
4*AA Battery (NOT included)
Color:
As pictures shown
Size:
20*11*11cm/4.7*4.3*4.3inch
Package List:
1Set x Mobile Phone Wiggle Device :
1 x USB Cable :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Продукти в категория

Mario Kart 8 (Nintendo Wii U)
  • New

Mario Kart 8 (Nintendo Wii U)

BGN 79.14

Нова функция за антигравитационни ви позволява да създавате найневероятни състезателни писти.Играчит�