YSISLY Грижи За Домашни Любимци, Хамак, Дишаща Окачен Колан за Кучета и Котки, Машина За Рязане на Ноктите, Домашни Любимци, Къпане, Пране Подрязване Помощник Възпиращ ?

YSISLY Грижи За Домашни Любимци, Хамак, Дишаща Окачен Колан за Кучета и Котки, Машина За Рязане на Ноктите, Домашни Любимци,

BGN 10.39

Наличност

62 in разстоянието между предната и задната част на крака : 11.За размера на (моля, изберете в съответствие с действителните размери на вашия домашен любимец.Функции 1.Дебели край и отлична пропускливост на въздух на крака може да се намали триенето и да поддържате кученцето спокойно и максимално спокойна.И нашето добро следпродажбено обслужване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез .65 in разстоянието между предната и задната част на краката : 9.9 in разстоянието между предната и задната част на краката : 7.85 in ширина : 23.Независимо дали в козметичния салон или вкъщи, това е много удобно и практично. [ Практичен помощник за грижи за домашни любимци ] : В процеса на красотата на домашните любимци, като помага да се определи домашен любимец, за да бъде процесът е по-удобно и гладко.71 in ширина : 21. [ Избор на подходящ размер ] : Домашни любимци в рамките на 22lb изберете S, 22lb ~ £ 33 изберете M £ 33 ~ 40lb изберете L, моля, изберете в съответствие с действителните размери на вашия домашен любимец. [ Че получавате ] : 1* хамак за домашни любимци, 1* ножици за нокти за домашни любимци, 1* опесъчаване машина за нокти, 1* гребен за домашни любимци, 4* кука, 2* въжета. В процеса на красота, къпане, рязане на нокти нека кучето се задържа неподвижно, за да не се нарани при груминге.Постоянно се запази тялото на домашен любимец, за да имат домашни любимци, е чувството за сигурност. [ Широко използван ] : Подходящ за всички видове домашни животни под 50 килограма, в процеса на красота, къпане, рязане на нокти, нека кучето държи фиксирана, за да не се нарани при напускане.) S : в рамките на 22lb дължина : 25.[ Удобни и комфортни материи ] : Хамак е изработена от полиестерна мрежа, меко докосване прави домашни любимци е лесно принимаемыми, по-дишаща и удобни.42 in Пакетът включва 1* хамак за домашни любимци 1* ножици за нокти за домашни любимци 1* опесъчаване машина за нокти 1* гребен за домашни любимци 4* кука 2* въжета.84 in L : £ 33 ~ 40lb дължина : 33.48 in M : 22lb ~ £ 33 дължина : 30.


Към свойства

Продукти в категория

Мек кутия Пет Gear Travel Lite
  • New

Мек кутия Пет Gear Travel Lite

BGN 39.33

Размери : 21,5" L x 15" W x 15" H Домашни любимци до 15 кг.Подвижна голяма предна част, която лесно се сгъва.Голяма

Капак Кутия Моли Матт
  • New

Капак Кутия Моли Матт

BGN 29.49

Вратата се лента се навива надолу за пълно затваряне или защелкивается, оставяйки я отворена за лесен д

Bowsers Luxury Crate Cover, Small, Driftwood
  • New

Bowsers Luxury Crate Cover, Small, Driftwood

BGN 26.39

Модерен : Микролен сив цвят.Найпрактичен и стилен набор от каси на пазара.Сгънете предния панел.Машинно