LIAZNGNA автоаксесоари Таблото на Автомобила Играчки, Автомобилни Аксесоари, Интериор на Автомобила Украса за Дома Карикатура Кученце Кучето Кукли Автомобилни Декор?

LIAZNGNA автоаксесоари Таблото на Автомобила Играчки, Автомобилни Аксесоари, Интериор на Автомобила Украса за Дома Карикатура

BGN 33.36

Наличност

Много симпатична форма, която ще добави много удоволствие на вашия автомобил.Когато автомобилът се движи или вие, много живо и интересно.Ръчна работа с гипс от парижкия материал, пълна с цвят и нежно докосване.който не загораживает преглед, а също така може да озарява вашия автомобил!.Основната част не трябва да бъде прекалено дълъг, за да не чука на стъкло при спиране, и той може леко поклащане при движение, което може да елиминира зрителна умора на водача и повишаване на безопасността.Окачен ремарке-това е и автомобилно ремарке, който може да виси на огледалото за обратно виждане или да се мотае близо до прозореца си, двор, вратата ви семейство ще бъде във възторг.това може да се използва като украшение за автомобили, домове и офиси.Като един вид украса, той може да добавите малко жизненост и сила на жизнената сила и темперамент на автокъща и офиса.Таблото на автомобила играчки таблото на автомобила кола украса разклащане на главата играчки сладък карикатура dolls Note : 1.На действителния цвят на продукта може да се различават малко от яркостта на монитора.2. Моля, изчакайте 1-2 см грешка поради различен начин на измерване.Описание деталя : 1.Име на продукта : Играчки арматурното табло на автомобила Pug 2. Материал : Пластмасови влакна и т.н. 3. Характеристика : Ярък, Забавен, сладък и т.н. 4. Размер : 9x5cm5. Функции : Украса на кола/Къща/Офиса6. Пакетът включва : * 1 Играчки * 1 залепваща лента.


Към свойства

Продукти в категория