Джобно светло устройство дръжки за обработка на коляното, шията, съвместно облекчаване на болка на мускулите най-Доброто въздействие с функция таймер Липсата на ш?

Джобно светло устройство дръжки за обработка на коляното, шията, съвместно облекчаване на болка на мускулите най-Доброто

BGN 37.36

Наличност

✅[Здрав] : в Корпуса на лампата е изработена от материал неръждаема стомана 303, здрав, много издръжлив на употреба. ✅[No Noise] : Без охлаждащи вентилатори, така че няма никакъв шум притеснява ли ви, когато вие се наслаждавате им, продължителността на живота 50,000+ часа. ✅[Ръка] : 630nm 660nm и 850nm тези 3 са идеални.Инструментът използва най-научен начин, за да ви даде най-добрия опит. ✅[Съкрати времето] : Той е снабден с 30-градусным оптично стъклен обектив, който подобрява Irra-di-anc-e 120 Mw/cm на разстояние 1 инч, което ще подобри ефекта, междувременно се съкрати времето. ✅[Многофункционалност] : Намалете wri-nk-ле, моля, изпратете до болка точка и по-ефективно да се улесни болка.Затова той е много полезен при болки в ставите на краката, мускулни болки в гърба, раменете, пръстите, коляното, крака, болки в шийката на матката.Спецификация : L-E-D : 3шт Входно напрежение : 3.7 В Честота : 50-60 Hz Продължителност на живот : 50 000 часа Функцията за синхронизиране на : 5 минути за автоматично изключване Забележка : за Да се предотврати еднократно злоупотреба, този продукт има функция таймер и той автоматично ще спре след всеки пет минути работа. използвайте, след като той е включен.Ако трябва да го използвате постоянно, моля, направете интервал, не по-малко от половин час.1 х Машина 1 х USB кабел 1 x Кутия за съхранение.


Към свойства

Продукти в категория