Компресия на върха, Компресия монтаж, 304 Фитинг от Неръждаема стомана 2‑докосване на Прав съединител преградата(4 опаковки) (6464)

Компресия на върха, Компресия монтаж, 304 Фитинг от Неръждаема стомана 2‑докосване на Прав съединител преградата(4 опаковки)

BGN 14.31

Наличност

Подходящ за тежък маркуч преобразуване на тръбата и нуждите реже случай на стената и дъски.Тип на инсталиране на ферруле опазване на околната среда и за многократна употреба, лесен за работа, лесен за ползване и без за това да се разруши, разрушава традиционния метод на инсталация.Подходящ за предотвратяване на пожари, предотвратяване на пукнатини, височинна работа и може да елиминира несъвършенствата, причинени от невнимателно, заварени, заваряване, не се изисква.Тънко отшлифованная специална технологична повърхност прави усещането на ръцете лъскава и нежна, интериор чисти и ярки, а линийка може точно да се контролира.Притежават здрав материал, високо устойчив на натиск, герметичностью и многократным монтаж, прост и лесен монтаж и поддръжка, безопасна и надеждна работа.Характеристика : 1. Обладайте твърда връзка, висока устойчивост на натиск, герметичностью и повторно инсталиране, лесен и удобен за инсталиране и поддръжка, безопасна и надеждна работа 2. Подходящ за предотвратяване на пожари, предотвратяване на пукнатини, височинна работа и може да елиминира несъвършенствата, причинени от невнимателно, заварени, заваряване, не се изисква 3. Фино счукан със специална отростчатой повърхност, усещане за ръце гланц и лек интериор, чист и светъл, и владетел може точно да се контролира 4. Тип на инсталиране на ферруле опазване на околната среда и за многократна употреба, лесен за работа, лесен за ползване и без за това да се разруши, да се прекъсне традиционен метод на инсталация 5. Подходящ за тежък маркуч преобразуване на тръбата и нуждите реже на стената и дъска Спецификация повод : Тип деталя : Щуцер щамповането Ферруле Материал : неръждаема стомана 304 Цел : Случаят където труден тръба се превръща в маркуч и трябва да се проведе през стената и дъска Диаметър модели на трансформация(твърда тръба x маркуч) : Approx. 6 x 4mm / 0.2 х 0.2 in 8 x 5mm / 0.3 x 0.2 in 8 x 6 mm / 0.3 x 0.2 in 10 x 6.5 mm / 0.4 x 0.3 in 10x8 мм / 0.4 x 0.3 in кръст Бод Пакет Списък : 4 x Съвет Компрессионный фитинг.


Към свойства

Продукти в категория

Луксозно Котешки Дърво Котешка Кула с Двойни етажната собственост Просторен Насестом Напълно обернутыми сизалевыми Когтеточками
  • New

Луксозно Котешки Дърво Котешка Кула с Двойни етажната собственост Просторен Насестом Напълно обернутыми сизалевыми Когтеточками

BGN 68.16

СПЕЦИФИКАЦИИ : Размер : 19.ГАРАНЦИЯ ЕДНА ГОДИНА на всички детайли(с изключение на болтающегося топчета) К