Высокосортный и Щедър Калъф за носене на Татуировки с Ключалка, Удобен Калъф за Носене за Набиране на Татуировки, На открито, на Пътуване, за Домашна употреба Машин?

Высокосортный и Щедър Калъф за носене на Татуировки с Ключалка, Удобен Калъф за Носене за Набиране на Татуировки, На открито,

BGN 18.63

Наличност

Ключов заключване с отлично качество на процеса на леене под налягане, не избледняват, няма ръжда, по-трайни.Изработен от алуминиева сплав, отпечатани с вогнутыми и изпъкнали ивици, на повърхността на използването на матова производство, высокосортная и щедра.Ъгли сплав, за да се засили полза на нитове, за да се гарантира, че автомобилът не е лесен за опъване, красива и ефективна, докато предотвращающ ъгъл на кутията не е лек, за да навреди.Компактен размер, но с голям капацитет, можете да поставите на различни позиции, защитата на стоки не е лесно да се нарани.Удобен и портативен дизайн, по-удобен за използване и переноске. 1. Изработен от алуминиева сплав, отпечатани с вогнутыми и изпъкнали ивици, на повърхността на използването на матова продукти, высокосортная и щедра.2. Компактен размер, но с голям капацитет, можете да поставите на различни позиции, защитата на стоки не е лесно да се нарани.3. Ъгли сплав, за да се засили полза на нитове, за да се гарантира, че автомобилът не е лесен за опъване, красива и ефективна, докато предотвращающ ъгъл на кутията не е лек, за да навреди.4. Ключов заключване с отлично качество на процеса на леене под налягане, не избледняват, няма ръжда, по-здрав.5. Удобен и портативен дизайн, по-удобен за използване и переноске.


Към свойства

Item Type:
Tattoo Carrying Case
Material:
Aluminium Alloy
Item Color:
As Pictures Shown
Item Size:
Approx. 22 * 18 * 7.5 cm / 8.7 * 7.1 * 2.9 inch
Package Weight:
Approx. 460 g
Package Include:
1 * Tattoo Case :

Продукти в категория