Отпариватель дрехи ZQYD професионален стои тежкотоварни мощен отпариватель плат с 1.4 L Голям резервоар за вода и 3D Стерео гореща пот във формата (размера : има дъска з?

Отпариватель дрехи ZQYD професионален стои тежкотоварни мощен отпариватель плат с 1.4 L Голям резервоар за вода и 3D Стерео

BGN 14.96

Наличност

★Бързо равномерно нагряване : Благодарение на мощност 1500 W can гарантира, че температурата на гладене стъпалата се увеличава с по-бързи темпове и ефективно премахва бръчки дори от тежки тъкани за сметка на по-висока скорост на парата. ★Многоугольная гладене - лесно разглаживать бръчки в различни позиции, осигурявайки един и същ невероятен блясък за различни сценарии за използване. ★Многофункционален : Той може да гали различни дрехи като ризи, костюми, поли, панталони, палта и де-бръчки, премахване на прах от повърхността на дрехи, може да ви помогне да решите всички проблеми за вас за един път. ★Дълбок грижи професионални грижи, бърза и директна облекло, по-дълбок, по-цялостна грижа, тънка гладене на дрехи, облекло се чувства гладка и мека. ★Ако не сте доволни по някаква причина, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще отговори в рамките на 24 часа и ще ви даде решение на всеки проблем.Име на продукта : Подвесная дъска за гладене, машина Мощност : 1500 W Капацитет на резервоара за вода : 1,4 лвес нето на продукта : 4 кг★Забележка : 1. Има някаква грешка в ръчен измерване на данни, моля, обърнете се към материален обект.2. Този пакет съдържа само продукта, и не съдържа никакви декоративни елементи за дизайн на снимки.3. Поради разлика в осветлението и дисплея по време на стрелба може да предизвика разлики в известна степен.


Към свойства

Продукти в категория