Ключове Lube 0.35 oz GPL 205 G0 Лубрикант Механична Клавиатура Keycaps Пружина на Мазнините Ключ Специален Лубрикант Стабилизатор на Масло (Lube Kit A)

Ключове Lube 0.35 oz GPL 205 G0 Лубрикант Механична Клавиатура Keycaps Пружина на Мазнините Ключ Специален Лубрикант Стабилизатор

BGN 11.99

Наличност

Пакетът включва : 1 бр. Смазка, 2 бр смазочни четки.Област на приложение : 200 G0 се използва за сателити и балансиров.Продукта може да бъде достатъчно за 300 ключове.Тегло : 0,35 грама.Ефект : за Премахване на "царапающего" звук или всякакви други нежелани акустични свойства.Switch Lube Kit A Тегло : 0,35 грама Забележка 1. Към продукта е много подобна на сирене и кисело мляко, това е безвкусна млечна субстанция.Така че децата не трябва да бъдат подложени на неговите последици, за да се избегне случайно яденето. 2. 205 G0-това е 105 и 205, приготвена в съотношение 3 : 2, моля да се разбърква преди употреба. 3. Можете първо намажете с един ключ и се опитват да видим чувства ли той това, което искате, за да не предизвика проблеми. 4. Моля, позволете една малка разлика в теглото.След обслужване Ако имате някакви въпроси, моля, не се притеснявайте, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема.Пакет включва : 1 бр. Смазка 2 бр двигателят е с мазителна четка.


Към свойства

Продукти в категория