Безжична Клавиатура и мишка Combo,Компактен пълен размер, USB Ергономична Клавиатура Мишка за Лаптоп, компютър, настолен компютър, PC, Mac, Windows 10/8/7/XP (Мятно-зелен)

Безжична Клавиатура и мишка Combo,Компактен пълен размер, USB Ергономична Клавиатура Мишка за Лаптоп, компютър, настолен

BGN 20.79

Наличност

4 GHz безжична клавиатура и мишка могат да свържете вашето устройство към нано-приемника и да се гарантира стабилно и мощно съединение в рамките на до 10 м. 【107 клавиши на клавиатура в пълен размер】 : Безжичната клавиатура включва горещи клавиши за бърз достъп, универсални функционални бутони и вградена цифрова клавиатура. 【Широка съвместимост 】 : Комплект безжична клавиатура и мишка е съвместима с Windows 2000/ ME/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 и поддържа преносими компютри, настолни компютри, персонални КОМПЮТРИ и Chromebook.ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други.4 GHz безжична клавиатура и мишка могат да свържете вашето устройство към нано-приемника и да се гарантира стабилно и мощно съединение в рамките на до 10 м.ТОПЛИ СЪВЕТИ : Безжична клавиатура не е напълно съвместима с Mac OS.ТОПЛИ СЪВЕТИ : Безжична клавиатура не е напълно съвместима с Mac OS.Тиха мишка помага да се избегнат шумните кликвания и има форма на контура за подобряване на комфорта. 【Клавиатура Mutil-Funcation с цифровите бутони】 : Безжична клавиатура с USB 12 комбинации на клавиши, така че потребителите да могат бързо да получите достъп до музика, калькулятору, електронна поща, силата на звука, изключите звука, възпроизвеждане/защита и много други. 【Ергономичен дизайн за комфорт】 : Подходяща дължина клавиатура е идеален за всяка настройка. 1200 dpi на мишката на лаптопа й позволява да работи на повечето повърхности бързо и точно.4 G】 : с помощта на мощна безжична технология 2. 【Широка съвместимост 】 : Комплект безжична клавиатура и мишка е съвместима с Windows 2000/ ME/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 и поддържа преносими компютри, настолни компютри, персонални КОМПЮТРИ и Chromebook.Токови охватывались от първия ден. 【Ергономичен дизайн за комфорт】 : Подходяща дължина клавиатура е идеален за всяка настройка.


Към свойства

Продукти в категория

Hobart 00-274230-00002 2hp Motor, 208/240
  • New

Hobart 00-274230-00002 2hp Motor, 208/240

BGN 546.33

Истински дубликат част OEM.Използвайте оригинални ОЕМ части за осигуряване на безопасност, надеждност и