LANLE Острилка за ножове Малък и Компактен, Удобен Камък, Острилки За Ножове, Компактен Окачен Дизайн Удобен Нож за кухня (Домати?

LANLE Острилка за ножове Малък и Компактен, Удобен Камък, Острилки За Ножове, Компактен Окачен Дизайн Удобен Нож за кухня

BGN 10.08

Наличност

1. Този воденичен камък може да се изострят всяко нож и мерки / ч 6*6*4.6 см, което го прави лесно преносим. 2. Продуктът идва с нескользящим основа, която гарантира, че воденичен камък остава на едно място по време на заточване. 3. Моля, отново, за поддържане на правилния ъгъл на наклона на безопасно и внимателно се прилага натиск при заточване на ножа. 4. Простота и лекота на използване - компактен дизайн се вписва отлично във всяка кухня. 5. Използвайте за кухня, къмпинг, на открито.Описание на продукта : Този предмет представлява острилка, която разполага с мини-размер и приятен конфетный цвят.Той е подходящ за кухненски ножове.С него можете да наточи ножа е много удобно и лесно.Това ще бъде чудесен помощник за вас.Характеристика : Бърз и лесен начин за заточване на острието на ножа.Бързо и лесно се управлява при заточване на ножове.Компактен, елегантен, сигурен и удобен.Идеален за набор от инструменти, кутия за принадлежности или кухня.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : пластмаса + вольфрамовая стомана Цвят : червен Помещение включва : 1 х Острилка за ножове.


Към свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic + Tungsten Steel
Color:
Red
Package Included:
1 X Knife Sharpener :

Продукти в категория